Trendy wall colors?

Home Foros FORO DE PRUEBA ¡FAVOR DE LEER! Trendy wall colors?

Etiquetado: 

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
  • Autor
    Entradas
    christian5010christian5010
    Participante

Malé kuchyně, třeba ty v panelákových garsoniérách, trpí na nedostatek přirozeného světla nejvíc. Okno často končí za lednicí a pracovní deska je v koutě, kam slunce nikdy nedosáhne. V takovém prostoru musíte myslet na vrstvení. Základní stropní svítidlo je fajn, ale samo nestačí. Přidala jsem pod horní skříňky led pásek s teplým tónem, který se dá lepit přímo na spodek dřevotřísky. Svítí přesně na linku, žádný stín ruky, žádné mžourání. A protože bydlím sama v malém, každý centimetr se počítá, takže kombinace funkčního světla a chytrého nábytku je klíč. Sousedka má v podobné kuchyni rohové sedačko s úložným prostorem, ale já jsem sáhla po menší varian

Another issue that always comes up is the guest situation. When my cousin stays over, I need a place for him to sleep that does not look like a college dorm. My solution was a velvet upholstered sofa bed in a dusty rose color. That velvet upholstery is soft and stains are surprisingly easy to wipe off. But the real challenge was picking the wall color to go with it. Dusty rose is tricky. Too cool and it looks like Pepto-Bismol. Too warm and it clashes. I ended up with a pale blush on the walls, which is one of the trendy wall colors that actually have staying power. The sofa bed has a click-clack mechanism that folds out flat. It takes about ten seconds to transform from a couch to a sleeping surface. The mattress inside is a thin foam mattress, only 12 centimeters thick, but my cousin says he sleeps fine because the slatted frame underneath gives good support. Without the right wall color, that click-clack mechanism would look like an ugly metal frame. With the blush walls, it all blends toget

I made a mistake with a dark navy in my office. It looked dramatic in photos. In reality, the room faced north and the navy made the small desk feel like a cave. I had to repaint it a light terracotta. That warm color changed everything. It made the room feel like a sunbeam even on cloudy days. The terracotta worked well with my velvet upholstered office chair, which has a golden mustard color. Trendy wall colors have to respond to the light conditions in your room. A color that works in a sunny south-facing room might fail completely in a north-facing one. I learned to test paint samples on two different walls and check them at three different times of day. Not just a swatch on the wall, but a large square. The same color can look pink at noon and orange at sunset. My terracotta looked flat in the store but alive in my actual light

Důležité je také nezapomenout na detaily, které dělají domov domovem. Kolem nové pohovky jsme rozmístili pár polštářů z hrubého lnu a na podlahu dali tlustý koberec. Osvětlení jsme vyměnili za teplé LED pásky pod knihovnou a stojací lampu s tlumeným stínidlem. Večer pak místnost působí jako útulné hnízdo. Moje dcera si na novém foam mattress miluje číst, protože je dostatečně pevný, aby se do něj nepropadala. A já mám konečně klid, že když přijedou rodiče na víkend, nebudou muset spát na rozvrzané posteli v kuch

The worst is when you have an open plan. My living room flows into the kitchen with no doors. I wanted trendy wall colors but could not decide on one for both spaces. Painting two different colors would create a line in the middle of the room, which looks like a mistake. I chose a single neutral tone for the walls, a warm greige, and used color only on the ceiling of the kitchen area. That ceiling is painted a soft sage green. It draws the eye up and makes the kitchen feel like its own zone without a wall. The greige works with the sofa bed in the living room and the kitchen cabinets. The sofa bed has a click-clack mechanism and a foam mattress that folds up inside. When guests stay, they pull it out and the greige walls do not amplify noise or make the space feel crowded. The color stays in the backgro

Z vlastní zkušenosti vím, že malý byt vyžaduje odvahu. Když jsem malovala ložnici, bála jsem se tmavé modré. Kamarádka designérka mi poradila blankytnou s příměsí šedé. Výsledek? Místnost působí jako večerní obloha a opticky ustupuje do dáli. Spojila jsem to s postelí s úložným prostorem, která má boční zásuvky na ložní prádlo. Žádné noční skříňky, žádný bordel. A když přijedou rodiče, stačí vytáhnout matraci z úložného boxu a položit ji na zem na koberec. Teprve pak si uvědomíte, jak moc trendy wall colors ovlivňují celkový dojem z pokoje. Blankytná totiž neutlačuje, ale naopak vytváří iluzi většího prostoru. Ušetřili jsme místo na noční stolky a získali vzdušn

Mít hosty na přespaní v loftovém bytě je výzva. Klasická rozkládací pohovka zabírá místo a často vypadá jako pěst na oko vedle surového betonu. Zkuste místo toho sáhnout po sofa bed s čistými liniemi. Pamatuji si, jak jsem hledala kus, který by fungoval jako úložný prostor i lůžko. Narazila jsem na model s click-clack mechanism, který během pěti vteřin změní pohovku v postel. Žádné tahání matrace, žádné polštáře létající po místnosti. Důležité je zvolit správnou matraci. Ta s 16 cm pěnovou výplní na slatted frame poskytne hostům stejný komfort jako klasická postel. A když se sehne, pohovka se stane opět decentním doplňkem obývacího pok

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
  • Debes estar registrado para responder a este debate.